Sleduj nás

Jestli se s Procházkou potkám v kleci, tak mu dám KO, má jasno Polák Blachowicz

Jestli se s Procházkou potkám v kleci, tak mu dám KO, má jasno Polák Blachowicz
Polák Jan Blachowicz je kralujícím šampionem UFC a patří k nejobávanějším zápasníkům, kteří kdy v nejprestižnější MMA organizace světa zápasili.

V září ho čeká zápas Gloverem Teixerou a pokud jej zvládne, mohl by poměřit síly s českým bojovníkem Jiřím Procházkou. Co Blachowicz Procházkovi vzkázal?

Polskému zápasníkovi je osmatřicet let a pokud obhájí pás šampiona proti Gloverovi Teixeirovi, je velmi pravděpodobné, že se v další obhajobě utká právě s Jiřím Procházkou.


O zápas s Polákem se Jirka přihlásil svými skvělými výkony, které v UFC předvádí. Když fantasticky knokautoval Domicka Reyese, nechal se slyšet, že by se s Jirkou rád utkal na česko-polských hranicích.

"Jirku neznám osobně, takže bych ho neměl jako člověka hodnotit. Ale podle toho, co mám možnost vidět v médiích a v jeho zápasech, tak bych řekl, že je to skvělý chlap, a především výborný bojovník. Takže jestli se v budoucnu někdy potkáme v kleci, tak se předem omlouvám, ale budu ho muset porazit. Přesněji řečeno, knokautovat. Takže Jirko, buď na to připravený," řekl.


Další články