Sleduj nás

Jiří Procházka je v duelu s Reyesem jasným favoritem, výhru českého bojovníka čeká celých 80 % sázkařů

Jiří Procházka je v duelu s Reyesem jasným favoritem, výhru českého bojovníka čeká celých 80 % sázkařů
Nejlepšího českého bojovníka Jiřího Procházku čeká v noci ze soboty na neděli v americkém Las Vegas druhé vystoupení pod hlavičkou UFC.

Poté, co v prvním souboji v nejprestižnější organizaci působivým způsobem ukončil Volkama Oezdemira, bude tentokrát jeho soupeřem Američan Dominik Reyes.

Bookmakeři poměrně jasným způsobem v kursu 1.62:1 favorizují Procházku, na Reyese se sází v poměru 2.3:1. Samotní sázkaři jsou naladěni podobně, když celých 80 % z dosavadních vkladů směřuje na vítezství českého bojovníka.




Reyese každopádně není radno podceňovat, faktem zůstává, že v žebříčku UFC v polotěžké váze mu patří čtvrté místo, ze čtrnácti soubojů mezi profíky má bilanci 12–2, přičemž porážky zaznamenal až v posledních titulových duelech Jonesem a Blachowiczem.


ifortuna mma mob 1

„Devastator Reyes bude mít proti Procházkovi ohromnou motivaci a jsem zvědavý, jakou taktiku proti šampionovi organizace Rizin nakonec zvolí. Oba bojovníci preferují souboj v postoji, nelze tak vyloučit, že se přesunem na zem jeden druhého pokusí zaskočit. Reyes bude soupeřem, na kterého Procházka ještě nenarazil, jeho dílčí výhodou může být obrácený gard, na který by ale český bijec podle svých slov měl být dobře připraven. „Denisa“ si kariéru buduje postupně, i tak je ale statistika 24 KO/TKO působivá. Na svém stylu každopádně nebude nic měnit, zápas bude hodně intenzivní od první chvíle a dá se čekat, že vítěze poznáme velmi rychle, na více než dvě kola bych si asi nevsadil,“ říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Konečně na to, že v zápase budou zahájena maximálně dvě kola je v nabídce Fortuny kurs 1.7:1, na tři a více kol se sází v poměru 2.03:1. Vedle klasických „podher“ pak bookmakeři zařadili do nabídky i řadu speciálů, vsadit lze tedy na to, zda se dočkáme minimálně dvou (2:1) nebo tří (3:1) takedownů, zda bude souboj vyhlášen zápasem večera (2.25:1), nebo jestli nedojde k ukončení zápasu vhozením ručníku (33:1).


ifortuna mma mob 1


Další články