Sleduj nás

Jiří Procházka po příletu přiznává: Reyes mě nahulil, a ne zrovna málo!

Jiří Procházka po příletu přiznává: Reyes mě nahulil, a ne zrovna málo!
Jiří Procházka má za sebou sice druhé velmi působivé vítězství v UFC, ale údajně měl jako v prvním zápase v jeden moment dost namále.

Denisa sice sázel na útočnou taktiku, která nedávala jeho soupeřovi ani chvilku oddychu, ale i s ohledem na jeho tendenci dominovat bylo jasné, že se neubrání nějakým ranám. Dominick Reyes sice často ustupoval, ale také dokázal vysílat tvrdé kontry, jež uměly Procházku zasáhnout.

„Vyloženě v úzkých jsem se v tom zápase necítil, ale byl jsem nahulený. Hodně. To byl ten moment, jak jsem se Dominickovi vrhnul po nohou,“ přiznával český samuraj v rozhovoru pro deník Sport. Vzpomínal tak na moment z poloviny druhého kola, kdy si nepohlídal jeden soupeřův protiúder.


Na bližší analýzu je však ještě příliš brzy. „Záznam jsem zatím neviděl. Rozhodně chci nejprve zhodnotit svůj výkon, chladně se podívat, jak to vypadalo. Myslím si, že jsem od posledního zápasu pár upgradů udělal. Ale zase se tam na druhou stranu projevily jinačí chybičky, takže to bych rád odhalil, abych mohl s čerstvou inspirací zase plánovat co a jak do příště. Co odebrat, co přidat. Jsem v tomhle směru trochu vědec,“ pousmíval se.

Od svého protivníka údajně čekal více. „Čekal jsem od něj, že bude mnohem tvrdší. Ruce v kontrech, když byl nahulený a bránil se, měl skvělý, ale jinak… Myslím, že jsem ho nenechal udělat nějaký extra výkon. Pořád jsem ho držel pod tlakem. K tomu jsme došli i s trenéry, když jsme ho studovali, že pokud ho nenechám moc pracovat, tak on se nedostane ke svým nejlepším technikám, které rozjíždí v delších kombinacích. Ubíral jsem mu tím motor,“ odhalil Procházka pro deník Sport svou taktiku.

Další články