Sleduj nás

Jiří Procházka predikuje titulovou bitvu Blachowicz vs. Teixeira

Jiří Procházka predikuje titulovou bitvu Blachowicz vs. Teixeira
UFC na září naplánovalo titulovou bitvu mezi Janem Blachowiczem a Gloverem Teixeirou, kterou bude netrpělivě vyhlížet i Jiří Procházka.

Existuje totiž dost velká pravděpodobnost, pokud nakonec White ještě nezavelí jinak, že se český samuraj následně utká s vítězem. A proto pro něj bude přínosem, když si oba zápasníky ještě prohlédne.

„S ohledem na poslední fight, ve kterém Blachowicz předvedl skvělý výkon, si myslím, že to i nyní bude mít ve svých rukou,“ uvedl v rozhovoru pro RT Sport Procházka, jenž věří v úspěšnou obhajobu polského šampiona.


„Jan duel s Reyesem kontroloval od samotného počátku. Jeho kombinace jsou technické a jeho rány velmi silné a precizní, proto se domnívám, že i bitvu s Teixeirou bude mít ve své moci. Brazilec však může překvapit nějakým úderem,“ podotkl Denisa, který ví, že v polotěžké váze není radno ponechávat něco náhodě.

Zápasu mezi šampionem Blachowiczem a vyzyvatelem Teixeirou se dočkáme 4. září na turnaji UFC 266. S trochou štěstí by Jirka mohl čelit vítězi na přelomu nového roku.


Ve hře nicméně ještě zůstává Alexandar Rakič, který nemůže překousnout, že by byl Procházkou v žebříčku přeskočen, a tudíž volá po vzájemném měření sil. Nyní bude jen na Whiteovi, zdali jeho volání vyslyší.


Další články