Sleduj nás

Jiří Procházka prozradil, proč Reyese ukončil loktem z otočky

Jiří Procházka prozradil, proč Reyese ukončil loktem z otočky
Tímhle fantastickým loktem z otočky se Jirka zapsal do dějin UFC. Procházka byl totiž historicky teprve čtvrtým zápasníkem, kterému se podařilo ukončit soupeře tímto úderem.

Šlo o natrénovanou akci, nebo to bylo kouzlo okamžiku?

"Prostě to vyplynulo z okamžiku. Po těch bombách z kontru, které Dominick trefil, jsem neměl šanci něco vymýšlet a plánovat. Řekl jsem si, že by se teď možná hodil loket z otočky, tak jsem ho tam poslal,” prozradil Jirka hned po bitvě s Reyesem.


Procházka přiznal, že ho soupeř hned několikrát překvapil. Když už si myslel, že má Dominicka na lopatě, přišel nepříjemný kontr. Jenže to by nebyl Jirka, aby pár bomb neustál a hned vzápětí jich pár nevrátil.

"Byla to jen flow. Právě proto mám tuhle svou anténu. Díky ní chytám takové nápady," dodal Procházka.


Jirkův druhý zápas v UFC vyšel nad očekávání. Blýsknout se dalším skvělým knokautem a poslat spát Reyese loktem z otočky, to je něco nevídaného. Když k tomu navíc připočteme Procházkův jedinečný styl boje a samurajský účes, nemůžeme se divit, že ho fanoušci milují. Za svůj bravurní výkon si navíc vysloužil hned dva bonusy v celkové výši 100 000 dolarů. Je to prostě náš klenot.

Další články