Sleduj nás

Jiří Procházka si dá pauzu od zápasení a zavře se na pár dní do tmy

Jiří Procházka si dá pauzu od zápasení a zavře se na pár dní do tmy
Český MMA fenomén Jiří Procházka, který na turnaji UFC Vegas 25 knokautoval Reyese brutálním loktem z otočky, si dá od zápasení na chvilku pauzu. Chce si urovnat myšlenky, zhodnotit poslední zápas a pomalu se začít připravovat na výzvy, které ho čekají.

Jirka je pokorný člověk, který si uvědomuje, že se na jeho úspěchu podílí i další lidé, a tak jim všem veřejně prostřednictvím příspěvku na Instagramu vyjádřil podporu.

"Chtěl bych tímto příspěvkem vyjádřit poděkování za více než půlroční přípravu na dlouho očekávaný zápas především lidem, kteří byli v mé těsné blízkosti v přípravě, a to mým trenérům - Martinovi Karaivanovi, Jaroslavu Hovězákovi, Zdenku Dohnalovi, celému Jetsaam gym týmu, ale také sparing partnerům z Reinders Gymu a dalších spřátelených klubů. Dále také chci poděkovat přátelům, rodině, blízkým a všem, kdo při mně stál, protože tento půlrok bylo potřeba makat více než kdy jindy a jsem rád, že i přes různé obtíže, zdary a nezdary jsme dokázali skvěle naladit formu a dotáhnout to do vítězného konce," začal Jirka.


Nezapomněl ani na svého posledního soupeře. "Chci také poděkovat svému soupeři, Dominicku Reyesovi, především za krásný boj a spoustu zkušeností a ponaučení do dalších příprav, do dalšího zlepšování na cestě za titulem v UFC," dodal Procházka.

Nejbližší plány? "Stále věřím, že když do toho šlápnu správným směrem a učiním posun, který mám celou dobu v hlavě a motivuje mě jít vpřed, tak titul získáme jednoznačně a s lehkostí. Já se jdu teď zavřít na pár dní do tmy, protože jedině v tichu a klidu jde nalézt čistá motivace přímo od zdroje. Děkuji všem, kdo se podílí. Vítězství!" zakončil náš nejlepší český zápasník.



Další články