Sleduj nás

Joanna Jedrzejczyk: Nechci žádné slabší soupeřky. Pokud mám bojovat, chci tu největší výzvu

Joanna Jedrzejczyk: Nechci žádné slabší soupeřky. Pokud mám bojovat, chci tu největší výzvu
Joanna Jedrzejczyk rozhodně nechce, aby jí byla po posledním neúspěchu dána nějaká lehká zkouška.

Zkušená polská bojovnice, která kdysi vládla slámové váze UFC, sice v poslední době trochu absentovala, ale nyní svůj ztracený čas hodlá fanouškům vynahradit nějakou pohlednou show, která může znovu aspirovat na bitvu roku. A tu by ráda svedla s jednou ze dvou konkrétních soupeřek.

„Vím, že mi lidé říkají, abych po prohře s Weili Zhang kývla na nějaký lehčí fight, ale takhle to u mě nefunguje. Nevím, jak dlouho tento sport budu ještě dělat, a pokud mám bojovat, tak chci, aby to bylo s tou nejtěžší možnou protivnicí,“ řekla Joanna, která prohrála čtyři ze svých posledních šesti utkání. Dvakrát to bylo s Rose Namajunas, jednou s Valentinou Shevchenko a naposledy právě s Weili Zhang.

Ve výše uvedeném výčtu bojovnic se nachází dvě jména, na něž má Joanna políčeno. „Vrátila jsem se do American Top Teamu, abych se zde připravovala na svůj další fight, který bych ráda podstoupila někdy v září. Chtěla bych Rose Namajunas nebo Weili Zhang, nikoho jiného. Chci takového tanečního partnera, se kterým opět budu moct předvést nejlepší show roku,“ naznačila odhodlaná polská bojovnice, která si dříve stěžovala na špatné finanční podmínky v UFC. Ty už ale zjevně vyřešila, jelikož kdyby ne, patrně by se teď nevracela.


Další články