Sleduj nás

Joanna Jedrzejczyk představila, za jakých podmínek bude ochotna se vrátit do klece

Joanna Jedrzejczyk představila, za jakých podmínek bude ochotna se vrátit do klece

Třiatřicetiletá polská válečnice se naposledy představila v kleci 7. března minulého roku, když na body podlehla Weili Zhang. Ačkoliv se jedná o poměrně dlouhou dobu, na svůj návrat určitě nespěchá. Minimálně ne do chvíle, než budou vyslyšeny její podmínky.

Bývalá šampionka totiž zastává ten názor, že pro organizaci již bojuje dlouhou řadu let, ale už se jí nedostává takového ocenění, jaké si dle vlastních úvah zaslouží. Řeč je pochopitelně o té finančně stránce věci.

„Nechci zní divně, ale tohle celé je prostě byznys,“ řekla Jedrzejczyk. „UFC mě musí dostatečně ocenit. Naposledy jsem se postarala o pekelnou show a určitě si zasloužím větší podíl z koláče,“ poukazovala na duel, jenž byl mnohými opěvován ještě několik dní po jeho konání.


„Nerada bych si stěžovala, v UFC jsem velmi šťastná, ale cítím, že okolo mám hodně fanoušků, kteří se teď cítí být mystifikováni. Všude slyším názory, že už jsem v důchodu, jenže já v něm rozhodně nejsem, pouze si dávám na čas,“ vysvětlovala pro MMA Junkie polská válečnice.

Joanna Jedrzejczyk se vrací do UFC


Dana White se nechal slyšet, že by rád v budoucnu zorganizoval mezi Weili a Joannou odvetu. Než ovšem Jedrzejczyk nabídne vyšší plat, tak zřejmě do boje pustí bývalou šampionku Rose Namajunas, která je dle slov svého manažera připravena ihned nastoupit.


Další články