Sleduj nás

Joe Rogan odhalil, kdo bude McGregorův příští soupeř. A nemá jít o Poiriera!

Joe Rogan odhalil, kdo bude McGregorův příští soupeř. A nemá jít o Poiriera!
Známý UFC komentátor Joe Rogan si je poměrně jistý svou předpovědí Conorovy budoucnosti.

Dana White zprvu říkal, že až se Conor plně uzdraví, tak začne řešit možnost čtvrtého zápasu s Dustinem Poirierem, jelikož tuto záležitost stále nepovažuje za uzavřenou.

Nikdo ale neví, zdali v té době (tedy přibližně za rok) nebude Dustin šampionem… To by se asi spoustě lidem nelíbilo, aby šel Notorious při svém návratu hned o titul, zejména, když to v lehké váze má 1-3.


Joe Rogan, který má údajně nějaké zákulisní informace, proto věstí, že UFC McGregorovi pro jeho další comeback předhodí jiného, leč neméně lákavého soupeře.

„Garantuji vám, že příštím protivníkem Conora bude Nate Diaz. Tak to prostě je, tento fight se uskuteční. UFC Conora nemůže předhodit hned Dustinovi, nejprve bude trilogie s Natem,“ řekl Rogan.


Jednak se jedná o napínavou bitvu, která má příběh, a jednak by nikdo nemohl nic namítat, aby slavný Notorious pak mohl jít rovnou bojovat o pás.

Jedinou nevýhodou může být, že to trochu přibrzdí divizi lehké váhy, v níž takoví borci, jako jsou Islam Makhachev, Justin Gaethje či Beneil Dariush, čekají na svou šanci. Takto se budou muset vyřadit mezi sebou.


Další články