Sleduj nás

Joe Rogan odhalil, kdo má v UFC nejhrozivější leg kicky

Joe Rogan odhalil, kdo má v UFC nejhrozivější leg kicky
Běžné leg kicky možná na pohled nevypadají nikterak nebezpečně, ovšem když víte, co děláte, zkompromitujete tím jak soupeřovu nohu, tak i jeho sebevědomí.

Dobrým příkladem nám je zápas mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem. Americký borec vsadil na dobrou taktiku, jíž vzal svému soupeři kompletně vítr z plachet. Irský Notorious se postupně kvůli omezené hybnosti nejenže nemohl opírat do svých úderů, ale navíc i hůře vzdoroval tomu, co na něj létalo.

Na podobnou taktiku často sází takový Justin Gaethje, který se do každého kopu opírá vší silou. Prakticky všichni, které si Justin takto orazítkoval, museli uznat samotnou techniku a razanci provedeného kopu.

Justin Gaethje má skvělé kopy!


„Říkal to Khabib, říkal to Dustin, říkal to Johnson a říkali to dokonce i mnozí další. Nikdo v celém UFC nemá explozivnější kopy jak Gaethje. On nevysílá jen leg kicky, on naprosto demoluje vaše nohy,“ uznával komentátor Joe Rogan sílu bývalého dočasného šampiona lehké váhy.


„Podívejte se na Khabiba. Ten v tom fightu s Justinem měl skutečné, skutečné potíže. Co ho ale šlechtí, je to, že Khabib má neuvěřitelně silné odhodlání. Disponuje skutečnou vůlí šampiona, a tak se neustále dral dopředu, dokonce i se zlomeným prstem. Málokdo ale tímhle disponuje. Mnohým stačí jeden kop od Justina a rázem si na něho už dávají dobrý pozor,“ přidával.

Podtrženo, sečteno, závěr je zřejmý. „Gaethje je jako kamion, který jde po vašich nohou. Nikdo nemá děsivější leg kicky jak on,“ završil Joe Rogan.

Další články