Sleduj nás

Joe Rogan varuje UFC: Neplánujte nic dopředu, Ferguson může Khabiba porazit!

Joe Rogan varuje UFC: Neplánujte nic dopředu, Ferguson může Khabiba porazit!

Dlouholetý komentátor Joe Rogan se přidal mezi tu užší skupinku lidí, kteří věří, že lehká váha UFC může brzy poznat nového krále.

Jak už tomu bývá zvykem, na každého chlapa se najde chlap. V případě šampiona Khabiba Nurmagomedova toto tvrzení ovšem doposud neplatilo a ve hře již nezbylo moc jmen, která by nás mohla přesvědčit o opaku. Dana White i z toho důvodu začal plánovat pomyslné akce, jež by se měly uskutečnit po UFC 249 a ve kterých se počítá i s ruským Orlem.

„Myslím si, že plánovat něco takto dopředu je naprosto bláhové,“ dostává se ke slovu komentátor Joe Rogan. „Tony Ferguson je bezpochyby nejtěžší možný soupeř, jakého tu Khabib může potkat. Ten chlápek je postrachem kohokoliv z celé divize lehké váhy,“ věří. 


Podle všeho by se mohlo zrodit překvapení. „Když se podíváte, jak si Tony poradil s Anthonym Pettisem nebo jak zničil Donalda Cerroneho, tak bych si rozhodně nedovolil plánovat něco jen tak dopředu. Jasně, Khabib může vyhrát, ale určitě to nemá nijak garantované. Tony ho může porazit!“ dodával Rogan.


Na stranu ruského šampiona se postavila už většina UFC zápasníků, kteří si měli tipnout, jak jeho duel s Fergusonem dopadne. Většina se nicméně také rovněž shodla na tom, že „El Cucuy“ bude první, kdo zavede Khabiba nejblíže k porážce, na výhru to ale stačit nebude.


Další články