Sleduj nás

Joe Rogan zpochybnil Conorův možný návrat do UFC a dodal: Na Khabiba nikdy mít nebude

Joe Rogan zpochybnil Conorův možný návrat do UFC a dodal: Na Khabiba nikdy mít nebude

Dlouhou dobu se řeší, zdali se Conor McGregor vrátí. Ačkoliv Dana White jevil jisté známky sebevědomí, doposud všechno zůstalo jenom u slov, která se nikdy nepřenesla ve skutečnost. Své k tomu přidal i uznávaný komentátor Joe Rogan, jenž řekl něco, co by se příznivcům irského Notoriouse nemuselo líbit.

Vše je odvozeno od událostí z posledních dní. McGregor si bohužel zlomil ruku, což ještě více oddálilo jeho jinak téměř nedohledný comeback. Během svého volna ovšem podstoupil několik interview, během nichž uvedl, že by se rád znovu utkal jak s Floydem Mayweatherem (v boxu), tak i s Khabibem Nurmagomedovem (v MMA pochopitelně). K oběma soupeřům přidal svou pověstnou třešničku v podobě hlášky: „Jsem si jistý, že bych odvety vyhrál. Zejména Khabiba bych doslova rozsekal.“


Zní to sice krásně, avšak nic to neznamená, pokud to zůstane jenom u slov. Joe Rogan k tomu přidal své. „Conor je Conor. Byznysmen, propagátor, ale bohužel už jen málo z toho, co má, by dokázal promítnout v boji. Občas potřebuje tyto věci říkat, aby se mediím připomenul, díky čemuž si drží svou vysokou úroveň na trhu, ale pokud by se jednoho dne vydal do klece a ukázal by, že tomu tak není, že vlastně celou dobu neměl pravdu, pak by jeho hodnota rapidně klesla,“ vysvětloval.

Co přijde dál, to je nejisté. Odveta s Khabibem to určitě nebude. „Conor říkal, že by odvetu vyhrál, ovšem já si tím tak jistý nejsem. Pokud zápasíte s Khabibem, tak už předem víte, že se vaše hra přenese na zem. A jakmile jste na zemi, pak neexistuje možnost, jak byste mu z toho unikli. Doposud jsem tu neviděl lepšího wrestlera. Můžete si sami o sobě myslet, jakou máte dobrou takedown defense, ale pak narazíte na Khabiba a zjistíte, v jak velkém jste žili sebeklamu. Tohle je proste jiný level,“ dodával.



Další články