Sleduj nás

Johnny Walker to se svými provokacemi přehnal, nový soupeř mu chce rozbít hubu

Johnny Walker to se svými provokacemi přehnal, nový soupeř mu chce rozbít hubu

Bývalý titulový vyzyvatel Anthony Smith má už dost urážek, které jeho směrem vysílá dříve zářivý prospekt Johnny Walker. Vše spěje k tomu, že dojde k vzájemnému měření sil.

„Lionheart“ Smith se nikdy nechtěl vzdát svého snu ohledně zisku titulu, a i když se mu v posledních zápasech dvakrát zrovna nedařilo, stále to nevidí jako důvod, aby polevil.

Nyní dokonce bude mít skvělou příležitost, jak se dostat zpátky na trať. Před námi se totiž rýsuje vyústění jedné velké nenávisti, kterou mezi oběma bijci začal pěstovat hlavně sám Johnny Walker. Jeho poslední poznámky dokonce Smithe už donutily vstát ze židle.


Johnny Walker zvítězil v oktagonu UFC

„To, co Johnny říká, je jasným signálem, že chce dostat přes držku,“ nebral si žádné servítky dvaatřicetiletý rodák z Texasu, jenž vyzařuje jasné signály, že výzvu k tomuto souboji přijímá.


„Z nějakého důvodu se mnou on sám chce bojovat. Třikrát nebo čtyřikrát mě už urazil. Asi si myslí, že když mám teď dvě prohry v řadě, tak už nejsem nebezpečný. Pokud se UFC ozve a řekne mi, že mi ten zápas nabízí, nebudu váhat. Proti mně mu ty jeho parádičky v postoji nepomůžou,“ tvrdí přesvědčivě.

„Neříkám, že by ten duel byl snadný, to v žádném případě, ale Walker je přesně tím typem zápasníka, proti kterým já dokážu zazářit. Musíte na ně jen vyvinout tlak a nedat jim prostor k tomu, aby mohli vymýšlet šílenosti,“ domnívá se Smith.


Další články