Sleduj nás

Jon Jones nebude mít v těžké váze soupeře, věří jeho týmový parťák

Jon Jones nebude mít v těžké váze soupeře, věří jeho týmový parťák
I týmoví kolegové se snaží šéfa UFC přesvědčit, že zaplacením Jona Jonese nic neztratí, mohou pouze jen získat.

Jak je nám totiž známo, legendární „Bones“ se zatím drží mimo hru a vyčkává, zdali organizace vyslyší jeho finanční požadavky. A pokud se tak náhodou jednoho dne stane, těžká váha údajně pozná nového krále.

„Až se Jon přesune do těžké váhy, bude tam dominovat,“ věří Jonesův kolega Devin Clark. „Každý, kdo ho zná, ví, jak inteligentní je to bojovník. Jen málokdo se mu v tomto ohledu může vyrovnat,“ podotýká s tím, že by si bývalý šampion polotěžké váhy měl poradit i s takovým monstrem, jako je Francis Ngannou.


„Jon je člověk, který pro UFC vydělal už tolik peněz, že si nyní zaslouží, aby mu organizace dala něco zpátky. Zaplaťte ho a vrátí se vám nejlepší MMA zápasník planety, který se postaví i proti tomu vysekanému obrovi Ngannouovi. To přece všichni chtějí vidět,“ burcoval.

I když se zdá, že jednání uvízla na mrtvém bodě, Predátor Ngannou věří, že UFC v čele s Danou Whitem nakonec povolí a Jonesovi zaplatí alespoň takovou částku, která bude dostatečně lichotivá, aby kývnul na další fight.

Další články