Sleduj nás

Jon Jones zůstává mimo hru, Dana White má pro titulový boj náhradníka

Jon Jones zůstává mimo hru, Dana White má pro titulový boj náhradníka
Francis Ngannou se už nemůže dočkat své první obhajoby pásu těžké váhy. Jeho soupeřem však nebude Jon Jones, jak se zprvu avizovalo.

Bývalý šampion polotěžké váhy zůstává i nadále mimo hru kvůli tomu, že zatím nebyly splněny jeho finanční požadavky.

„Bones“ si údajně za „superfight“ s obávaným Predátorem poručil 50 milionů amerických dolarů, což je suma, kterou mu jen tak někdo nedá. A proto se i Dana White rozhodl přesunout titulovou šanci na dalšího bojovníka v pořadí.


„Vedle Jonese bude s Francisem pravděpodobně bojovat Black Beast,“ uvedl stručně Dana White pro server Yahoo Sports. A my už moc dobře víme, že se pod přezdívkou Black Beast nachází knokautový umělec Derrick Lewis.

Francis a Derrick se společně už jednou utkali. Stalo se tak před třemi lety a tehdy z toho vyšel druhý jmenovaný vítězně. Šampion by si tedy rád střihl reparát, který se bude snažit zvládnout stejně tak úspěšně, jako zvládl svou odvetu se Stipem Miocicem.


Termín k této bitvě nám zatím odhalen nebyl, vše se drží jen v rámci teoretické roviny. Za použití logiky si však můžeme tipnout, že se bude jednat o srpnovou kartu, neboť ta červencová se už začíná zaplňovat.


Další články