Sleduj nás

Jones je možná nejlepší, ale já nejsem o moc horší jak on, myslí si Smith

Jones je možná nejlepší, ale já nejsem o moc horší jak on, myslí si Smith
Anthony Smith je přesvědčený, že by Jona Jonese dokázal porazit. Zejména po jeho poslední formě.

Momentálně má Smith jiné plány, mezi něž zapadá takový Ryan Spann, s nímž se má střetnout již tento víkend, ale v myšlenkách jej stále cosi táhne k bývalému šampionovi polotěžké váhy UFC Jonu Jonesovi.

Ten je obecně považován za jednoho z nejlepších MMA zápasníků planety, ne-li úplně nejlepšího, ale v poslední době i jeho bojové kvality polevily.


„Pokud se bavíme o Jonesovi, pak se bavíme o někom, kdo změnil náš sport a koho musíme řadit na jeho absolutní vrchol. Co se mě ale týče, přijde mi, že já a ani několik dalších borců nejsme od Jona kvalitativně nějak daleko. Zejména nyní si myslím, že by se dal hodně dobře porazit,“ předeslal Smith na tiskové konferenci.

Sám americký bijec s přezdívkou „Lionheart“ měl tu možnost legendárnímu Bonesovi čelit. Stalo se tak v březnu roku 2019 a podlehl mu úplně jednoznačně na body.


„Za tu porážku beru plnou zodpovědnost. Jon mě porazil během mé nejhorší noci, ale zase mi v tom boji neukázal nic, kvůli čemu bych měl nabrat dojem, že je výjimečný. Ani na moment jsem se necítil nějak nebezpečně. Proto se opakuji a říkám, že pevně věřím, že bych ho mohl porazit,“ podotkl Smith.


Další články