Sleduj nás

Jones potřebuje méně mluvit a více bojovat, myslí si Rozenstruik

Jones potřebuje méně mluvit a více bojovat, myslí si Rozenstruik
Jon Jones svým trucováním dokázal vzbudit rozruch i mezi zápasníky. Poslední, kdo se do bývalého šampiona polotěžké váhy opřel, byl Jairzinho Rozenstruik.

Z Jonese má být nyní už nový přírůstek těžké váhy, ale prozatím ještě nevystoupil na světlo, aby to oficiálně potvrdil. On sám vesměs stále čeká na to, až ho UFC osloví s takovou finanční nabídkou, která potěší jeho duši a na kterou konečně bude moct kývnout. Než se ovšem tak stane, bude z „Bonese“ spíše jen internetový bojovník, jenž se o své emoce bude dělit jen na svých sociálních sítích.

„Jones by měl méně mluvit a více bojovat, jen řečmi ničeho nedosáhne. Když máte nabídku k zápasu, který lidé chtějí vidět, proč do toho nejdete? Všechna jednání trvají zbytečně moc dlouho jen proto, že si každý na něco stěžuje a u Jona to platí zejména tak. Pořád jen žvaní o tom, jak přejde do těžké váhy, jak nabere svalovou hmotu, jak v sobě má motivaci, ale všechno to jsou jen kecy, lidé chtějí vidět akci!“ zmiňoval se Rozenstruik.

Situace v nejvyšší hmotnostní kategorii UFC se zdá být (i díky Jonesově absenci) na nějakou chvíli vyřešena. Momentálně by nás měla čekat titulová bitva Francis Ngannou vs. Derrick Lewis, načež se vítěz střetne se Stipem Miocicem. Jairzinho Rozenstruik naposledy padl na body s Cirylem Ganem a teď se pokusí zvednout v boji s Augustem Sakaiem. V případě výhry bude vyhlížet někoho z elitní pětky žebříčku.


Další články