Sleduj nás

Jorge Masvidal nastínil termín svého návratu i jména potenciálních soupeřů

Jorge Masvidal nastínil termín svého návratu i jména potenciálních soupeřů
Druhá titulová prohra v řadě mu musela podlomit ambice, ovšem i tak se Jorge Masvidal vzdávat nehodlá. Pouze nechce nic uspěchat.

„Gamebred“ si nyní zakládá svou vlastní organizaci a zároveň se stará o svůj vlastní byznys. Dá se tedy říct, že se pomalu připravuje na život mimo UFC, kde působí už dlouhých osm let.

Momentálně se na Masvidalově stole objevil návrh, že by se mohl utkat s Leonem Edwardsem, který se však momentálně snaží rebelovat a avizuje, že na žádný zápas nekývne, pokud to nebude o titul. Této výsady se ovšem stále nemůže dočkat.


„Edwards předvedl s Diazem naposledy dobrý fight a svými výsledky si začíná říkat o lepší plat, ale stále to podle mě není fighter a už vůbec ne ukončovatel. Nechodí do žádných risků, tahá duely na body, a proto o něj není takový zájem,“ vysvětloval floridský rváč trénující v tamním ATT gymu, proč Edwards ani po devíti výhrách v řadě nebudí takovou pozornost.

A kdy se on sám plánuje vrátit? „Bude to na podzim, někdy v říjnu anebo v listopadu. Kdokoliv z nejlepší pětky žebříčku velterové váhy bude volný, po tom skočím,“ upozornil.


Dana White si ze všeho nejvíce momentálně přeje spárovat Masvidala s Edwardsem, ale protože se v této bitvě britský Rocky nehodlá angažovat, můžeme si tuto možnost zřejmě rovnou odškrtnout.

Další články