Sleduj nás

Josh Thompson jmenoval dva fightery, kteří mají šanci porazit Usmana. Covington mezi nimi není

Josh Thompson jmenoval dva fightery, kteří mají šanci porazit Usmana. Covington mezi nimi není
Bývalý zápasník organizací UFC, Strikeforce či Bellatoru si myslí, že Kamaru Usman není neporazitelný, jak se doposud jeví. K jeho přemožení však potřebujete speciální schopnosti.

Doposud nejvyrovnanějším soupeřem současného šampiona velterové váhy UFC byl Colby Covington. Ten se s obávaným Nigerijcem nyní utká v odvetě, ale do té mu Josh Thompson příliš nevěří. Zejména proto, že v jeho stylu nevidí žádný pokrok.

„Myslím si, že Usmana by nejlépe dokázal prověřit Yaroslav Amosov, momentálně zápasí v Bellatoru, kde je zároveň šampionem. Má vskutku tuhý kořínek,“ poodhalil Thompson, přičemž ukázal na bojovníka, jehož skóre čítá 26 výher a žádnou porážku.


„Druhé jméno, které by Kamaruovi mělo natropit problémy, je Logan Storley, což je několikanásobný šampion ve wrestlingu. Je to jeden z nejlepších wrestlerů, jací existují,“ domnívá se, že nejlepší by bylo bojovat ohněm proti ohni, neboť i Usman skvěle ovládá zem.

Takovému Covingtonovi ale moc šancí nedává. „Nemyslím si, že od svého prvního fightu s Usmanem udělal nějaký pokrok. Vlastně ani neočekávám, že nás teď bude čekat tak vyrovnaný fight jako minule. Kamaru přijde s rychlým ukončením,“ tipl si dvaačtyřicetiletý veterán.

Další články