Sleduj nás

Jsem nejlepší pérová váha všech dob, hlásí Volkanovski, který naznačil velkou kariérní změnu

Jsem nejlepší pérová váha všech dob, hlásí Volkanovski, který naznačil velkou kariérní změnu

Alexander Volkanovski naznačil, že pro něj už trilogie s Maxem Hollowayem nemá cenu, neboť jej dvakrát za sebou zničil. Nyní by se rád vydal novou cestou. Jakou?

Současný šampion pérové váhy, který sám sebe označil za historicky nejlepšího zápasníka z této divize, by se rád možná ještě závěrem letošního roku přesunul do váhy lehké, kde bude vyhlížet nové výzvy.

„Sledoval jsem poslední zápas Maxe Hollowaye a musím přiznat, že předvedl dobrý výkon. Už dopředu jsem ovšem tušil, že vyhraje. Proti Kattarovi nastartoval trysky a disponoval takovou rychlostí, že se s ní jeho soupeř nemohl vyrovnat,“ řekl Volkanovski pro Submission Radio.


„Co je však podstatné, podobný výkon nedokáže Max předvést proti mně. Tím nechci znít neuctivě, ale já už ho zhasnul. Před jinými bourá rekordy, před jinými vypadá dobře, ale přede mnou si nic z toho nedovolí. Takže mu vzdávám hold za jeho výkon proti Cattarovi, ale zároveň říkám, že takhle dobrý přede mnou není,“ popichoval.

Dana White naznačil, že jediná možnost, jaká teď pro Hollowaye dává smysl, je trilogie právě s Volkanovskim, jestli svůj pás uhájí proti Ortegovi.


„Pokud se máme znovu utkat, tak se utkáme, ale já osobně o to už nemám zájem. Já jsem nejlepší pérová váha všech dob a zničil jsem všechny ostatní šampiony, které jsem jen mohl. Zbývá mi už jen jeden a ten se nachází ve váze lehké,“ přibližoval Volkanovski své úmysly.

„Vždy existovalo nějaké spojení mezi mnou a Conorem McGregorem. To byl taky šampion mé divize a já chci jen potvrdit svůj status jakožto nejlepšího bojovníka pérové váhy. Bude to pro mě velká příležitost, velká zábava a také to dává skvělý smysl,“ doplňoval australský šampion, jenž naznačil svůj přesun o hmotnostní kategorii výše.


Další články