Sleduj nás

Jsi mrtvý muž! připomněl Abdelaziz Covingtonovi. V listopadu se vyvěsí černé vlajky

Jsi mrtvý muž! připomněl Abdelaziz Covingtonovi. V listopadu se vyvěsí černé vlajky
Je to už potřetí, co kontroverzní manažer Ali Abdelaziz v poměrně krátkém intervalu Colbymu Covingtonovi slíbil smrt.

Že se tato dvojka nemá ráda, to není žádným tajemstvím, ale že musí jeden druhému slibovat vyloženě smrt, to jistě není vhodným příkladem dnešní mládeže.

Ali Abdelaziz se cítí doslova uražen tím, že UFC jeho klientovi Kamaru Usmanovi nařídilo obhajobu zrovna proti Colbymu Covingtonovi. Tedy muži, který si to dle jejich slov vůbec nezasloužil. Když byl tedy tento zápas ohlášen, egyptský manažer pukl vzteky.


„Colby Covington je mrtvý muž. Je to člověk s cejchem smrti, hodiny mu už tikají. Dostane vše, oč tak celou dobu před Danou Whitem na kolenou kňučel. Bude to totální demolice, ta odveta s Kamaru Usmanem se pro něho stane hřebíkem do rakve,“ uvedl Abdelaziz pro MMA Junkie.

„Kamaru se jakožto fighter zlepšil v každém aspektu boje. Pokud naposledy Colbymu zlomil čelit, tak teď ho už opravdu zabije. Připravte se, můžete jeho rodině pomalu začít kondolovat,“ dodal.


Titulový duel mezi Usmanem a Covingtonem je naplánovaný na turnaj UFC 268, jehož se dočkáme 6. listopadu. Hostitelem by se pak měla stát newyorská arena Madison Square Garden.

Další články