Sleduj nás

Jsme připraveni na sto procent. Vysnili jsme si titul a jdeme si za ním, zní z týmu Procházky

Jsme připraveni na sto procent. Vysnili jsme si titul a jdeme si za ním, zní z týmu Procházky
Před zápasem sice panuje mírný stres, ale i tak je družina okolo Jiřího Procházky přesvědčena, že v přípravě nic nepodcenila.

Český samuraj dostane už přespříští víkend ohromnou příležitost, jak se přiblížit ke špičce divize polotěžké váhy UFC a dost možná si i výraznou měrou říct o boj o pás. Ze všeho nejdříve si však Jirka musí poradit s bývalým titulovým vyzyvatelem Dominickem Reyesem, který dokázal opravdu dost zatopit i takovému neomylnému šampionovi, jakým býval Jon Jones.

jiri prochazka las vegas ufc fight reyes

Jiří Procházka má životní formu


„Jirka je neskutečně nabitej. Sálá z něj energie, odhodlání a síla,“ řekl jen pár chvil před odletem do Las Vegas Denisův trenér Martin Karaivanov. A to i navzdory tomu, že sám Procházka avizoval, že na něj doléhá tlak. Ten mu však prý tolik nevadí, neboť se pod tlakem dokáže namotivovat k lepším výkonům.


„Je to přesně tak, jak si vždy říkáme, když odjíždíme na zápas. Ohlédneme se a řekneme si: Ano, jsme připraveni na sto procent. A teď je tomu přesně tak. Záleží už jen na tom, jak tam přijedeme, aby forma byla vyladěná, a nastoupíme do zápasu tak, abychom zvítězili,“ objasnil Jaroslav Hovězák, jehož slova citoval web iSport.cz.

Cílem zůstává titul šampiona, ovšem Reyes bude teprve druhý skutečně kvalitní soupeř, s jakým se Procházka minimálně v poslední době utkal.


„Snažíme se to brát pozitivně. Už v Japonsku jsme měli super souboje i obhajobu titulu. Ale všechno je to cesta. Vysnili jsme si titul UFC a jdeme za ním. Zatím se nám daří, takže to hodnotíme pozitivně, motivovaně a šťastně,“ přidával svůj názor Hovězák.

„Je třeba se od toho všeho oprostit a brát to jako běžný zápas. Protože pokud to člověk začne pitvat a zabředne do toho, tak se otevřou nepříjemné místnosti, různá ale, co kdyby… To je ale třeba odfiltrovat, jedeme vyhrát,“ hodnotil kvalitu Jirkova soupeře prostřednictvím deníku Sport Karaivanov.


Další články