Sleduj nás

Kamaru Usman odhalil, jaké dva nové vyzývatele bude očekávat do své další obhajoby

Kamaru Usman odhalil, jaké dva nové vyzývatele bude očekávat do své další obhajoby
Při pohledu na divizi velterové váhy má i šampion Kamaru Usman jasno, jací dva bojovníci si zaslouží mu čelit nejvíce.

Chvíli to už vypadalo, že by se „Nigerijská noční můra“ mohla přesunout do střední váhy, ale tyto plány přeci jen ještě na nějaký čas odsune. Již teď s předstihem začal Kamaru vyhlížet svou další obhajobu, kterou s největší pravděpodobností svede proti jednomu z těchto dvou borců.

„Podívám-li se na žebříčky, dávají pro mě smysl jenom dva zápasy. Ten jeden je proti Leonu Edwardsovi a druhý je proti Vicente Luquemu, nikdo jiný tu momentálně nemá delší vítěznou šňůru,“ prozradil současný neomylný šampion.


Více se však naklání k jedné variantě. „I když je Luque zajímavý bojovník, stále si myslím, že si mě mí fanoušci více přejít vidět v boji s Edwardsem. Od doby, co se mnou prohrál, se veze na vlně devíti výher. Myslím si, že by bylo velmi napínavé to rozjet znovu.“

Usman tak cíleně vypíchl jeden důležitý fakt. Ve velterové váze prakticky už není nikdo, koho by noční můra z Nigérie nechytila do svých spárů. I takový Leon Edwards, jenž je momentálně nejžhavějším kandidátem na boj o titul, současnému šampionovi už podlehl. Stalo se tak před šesti lety na body.


Další články