Sleduj nás

Kamaru Usman překvapil, veteránovi Nicku Diazovi je ochotný nabídnout zápas o titul!

Kamaru Usman překvapil, veteránovi Nicku Diazovi je ochotný nabídnout zápas o titul!
Kamaru Usman si bohužel opět tak trochu protiřečí. Vrchní vyzyvatel Colby Covington si podle něho musí zápas o titul zasloužit, ale takový veterán Nick Diaz, jenž šest let nestál v kleci, by údajně o pás mohl jít bojovat hned.

Tuto čest by si Nick údajně dle nigerijského šampiona zasloužil díky své minulosti, ve které se postaral o růst MMA. Kdysi totiž patřil mezi nejzajímavější bojovníky v oboru a dodnes má za svými zády celou řadu fanoušků.

„Pokud se Nick skutečně vrací a splní všechny náležitosti, které má splnit, tak proč by nemohl bojovat o titul?“ ptal se Usman prostřednictvím TMZ Sports.


„Jen si to představte, slavný Nick Diaz ještě jednou bojující o titul v UFC. To by byl ohromný fight,“ domnívá se obávaný muž prezentující se pod přezdívkou „Nigerijská noční můra“, která má na kontě aktuálně čtyři úspěšné obhajoby.

Před pár hodinami navíc šampionův manažer Ali Abdelaziz prohlásil, že je jeho klient ochotný se vrátit k dalšímu zápasu už v červnu a za soupeře by si přál ideálně Michaela Chiesu.


Jak se tedy zdá, Usman je ochotný udělat cokoliv, aby bojoval s kýmkoliv jiným, jen ne s Colbym Covingtonem, což bohužel trochu sráží jeho úspěchy, jakých ve své kariéře dosáhl.


Další články