Sleduj nás

Kdo chce vydělávat peníze, musí odejít z UFC, přidává se v kritice Paige VanZant

Kdo chce vydělávat peníze, musí odejít z UFC, přidává se v kritice Paige VanZant
Nejen Cris Cyborg, za posledních pár hodin musela zkritizovat UFC i kráska Paige VanZant.

Sedmadvacetiletá rodačka z Oregonu už dlouhou dobu hlásila, že by jí bojové sporty neuživily a že si vydělává mnohem více svými příspěvky na Instagramu. Protože však bojování miluje, nechtěla se svého koníčku vzdávat.

Jak ovšem postupně plynul čas, tak se i nad půvabnou kráskou začala stahovat mračna. Její smlouva s UFC se chýlila ke konci, a protože ona sama neměla oslnivé výsledky, s prodloužením počítat nemohla.


„Byla to pro mě hrozná chvíle. V UFC jsem strávila prakticky celou svou MMA kariéru. Nevěděla jsem, co budu dělat,“ přiznávala Paige v interview pro MMA Fighting.

Paige VanZant ufc


Jakmile se v ní ale pocity rozležely, nemohla si tento verdikt vynachválit. „Jelikož to pro mě byl takový šok, těžce jsem to nesla. Pak jsem ale byla bez smlouvy a najednou se mi otevřela spousta možností. Jedna lákavější než druhá a všude mi nabízeli více peněz!“ pochvalovala si.

„V ten moment mi to došlo, proč poslední dobou tolik zápasníků protestuje proti UFC. Peníze tam totiž nenajdete. My jsme zápasníci, a pokud mají být naše služby oceněny, musíme působit tam, kde si nás budou vážit, což v UFC není,“ mluvila nejen za sebe, ale i své kolegy z branže.

A tak Paige nyní upustila od MMA a přesunula se k Bare Knuckle Fightning, kde se oddává boxu bez rukavic. Výplatu zde má velmi slušnou, ale už teď avizuje, že se k smíšeným bojovým sportům bude chtít v budoucnu ještě jednou vrátit.

Další články