Sleduj nás

Kdo řadí Khabiba mezi nejlepší zápasníky historie, ten je blázen, ohradil se Michael Bisping

Kdo řadí Khabiba mezi nejlepší zápasníky historie, ten je blázen, ohradil se Michael Bisping
Bývalý šampion Michael Bisping má už dost všech lidí, kteří Khabiba staví do pozice jednoho z nejlepších bojovníků celé historie.

Jakmile spatříte skóre 29-0, řeknete si prostě jenom „WOW“. Skalpy takových borců, jako jsou Justin Gaethje, Dustin Poirier či Conor McGregor dozajista budí respekt, ale problém je údajně v tom, že tady ten výčet končí.

„Když se podíváte do historie našeho sportu, nalezneme tu jména, jako jsou Georges St.Pierre, Anderson Silva, Jon Jones, Demetrious Johnson a mnozí další. Co mají ale všichni tito bojovníci, co Khabib nemá? Mají lepší resumé, jména jejich soupeřů byla daleko zvučnější, větší,“ dal se do vysvětlování Bisping.


„Nechápu tedy, kdo může Khabiba řadit mezi GOAT’s. Kdo ho tam skutečně řadí, ten je blázen, jelikož Khabib té lepší konkurenci začal čelit až ke konci své kariéry. Anderson Silva i GSP bojovali s elitou po celou dobu,“ dodal Bisping pro True Geordie Xtra.

Inu, každý má svůj názor. Na obranu ruského Orla lze jenom dodat, že kdykoliv někomu čelil, ten dotyčný se nesl na vlně výher. Po střetu s Eaglem však většina soupeřů začala tápat a na výherní sérii se už příliš nedostávali.


Další články