Sleduj nás

Kdo říká pravdu? Jon Jones se opět ohradil proti „lživému“ Danu Whiteovi

Kdo říká pravdu? Jon Jones se opět ohradil proti „lživému“ Danu Whiteovi
Bývalý šampion polotěžké váhy není spokojený s ním, jak o něm šéf UFC mluví. Naráží zejména na jeho lživý proslov ohledně požadované částky za duel s Francisem Ngannouem.

V éteru už slušnou dobu kolovalo, že si Jones za svůj případný duel s Predátorem říká 50 milionů amerických dolarů – tuto částku mimochodem zmínil i jeho manažer během živého vysílání pro stanici ESPN. Ač byla tato suma vyřčena, údajně ji tým Jonese nikdy „oficiálně“ nechtěl.

Dana White během víkendu na tiskové konferenci potvrdil, že s Jonem už nepočítá. „Ten chlápek si říká o garantovanou sumu 30 milionů dolarů. Takhle to u nás prostě nefunguje,“ přiznala hlava organizace, která následně podotkla, že o titul těžké váhy bude s Ngannouem bojovat Derrick Lewis.


Zmíněným proslovem se však Jones cítil dotčen. Údajně White vyslal do éteru částku, o kterou nikdy nežádal. „Nikdy jsem s tebou nemluvil o tom, že chci 30 milionů dolarů. Zajímá mě, kde jsi na takové číslo přišel? Mluví s tebou snad někdo za mými zády?“ dotazoval se bývalý šampion.

V podobném vyčítavém „módu“ se Jones nachází už několik měsíců. Těžko říct, která z uvedených stran mluví pravdu, ale jisté je, že ani jedna nenašla a asi jen tak nenajde recept, jak té druhé vyhovět…

Další články