Sleduj nás

Kdybych získal titul způsobem jako Sterling, styděl bych se za sebe, opřel se Dillashaw do šampiona

Kdybych získal titul způsobem jako Sterling, styděl bych se za sebe, opřel se Dillashaw do šampiona
Ani TJ Dillashaw nepovažuje Aljamaina Sterlinga za právoplatného šampiona bantamové váhy. Údajně by ho sám hravě porazil.

TJ momentálně vyčkává na to, jak dopadne titulová odveta mezi Sterlingem a Yanem. Jakmile se to dozví, začne spřádat plány na duel s vítězem. Kdo se jím ovšem stane, to už teď minimálně tuší.

„Myslím si, že Aljamain nemá tak pokročilý striking jako jeho soupeř. Pro mě i pro Yana by to měla být snadná výhra, oba bychom ho hravě porazili. Dnes by vlastně ani Sterling nebyl šampionem, kdyby nesimuloval ten úder do hlavy,“ opřel se Dillashaw do současného mistra bantamové váhy.


„Kdybych získal pás tímto způsobem, styděl bych se za sebe. Možná bych přijal výhru, kdyby se nejednalo o titulový fight, ale protože se jednalo o titulový fight, tak bych se nemohl považovat za šampiona. Je to ostudná výhra,“ řekl Dillashaw prostřednictvím Submission Radia.

Zároveň by mu ale nevadilo, kdyby si Sterling svůj titul udržel. „I když si myslím, že s Yanem prohraje, tak by mi rozhodně nevadilo, kdyby šampionem zůstal. Určitě by to pro mě byla snazší výzva,“ rýpnul si.


Aljamain Sterling nechce odvetu v UFC


Další články