Sleduj nás

Když ostatní nebojují, také já nebudu, bouří se Leon Edwards, jehož další zápas prý musí být o titul

Když ostatní nebojují, také já nebudu, bouří se Leon Edwards, jehož další zápas prý musí být o titul
Kdepak Jorge Masvidal nebo kdokoliv jiný, Leon Edwards si určil jasnou podmínku, kdo musí být jeho příští soupeř.

I když právě zdolal Natea Diaze, v žebříčku velterové váhy se vůbec neposunul. Britskému Rockymu stále náleží třetí příčka a z té doufá, že konečně bude moct být uznána jeho titulová šance, kterou si údajně již dávno zasloužil.

„Řekněme, že UFC dá právě titulový zápas Colbymu Covingtonovi, s čímž vůbec nesouhlasím, takže já si holt budu muset počkat,“ zmínil se devětadvacetiletý Angličan s jamajskými kořeny, který má na kontě devět výher v řadě. I navzdory této vítězné sérii o něm však není pořádně slyšet, což je jedním z důvodů, proč ho Dana White stále přehlíží.


„Když ostatní nebojují, já také nebudu. Jen si vzpomeňte minulý rok, jak jsem vyzýval všechny borce v divizi a nikomu se nechtělo. No tak mně se teď taky nechce. Kašlu na to, abych si šel pro desátou, jedenáctou či dvanáctou výhru v řadě, já si pěkně počkám na svou šanci. Můj další duel bude prostě o titul,“ poručil si.

Tímto nám tedy padá i ta idea zmíněná šéfem UFC, kterému se už začínaly sbíhat sliny s představou, jež ho vedla k potenciální bitvě mezi Edwardsem a Masvidalem…


„Vím, že UFC mluví o mně a Masvidalovi, ale to je souboj, o který jsem žádal před dvěma lety. On mě celou dobu odmítal, takže já o něj teď nemám zájem. Cítím, že jsem udělal už dost pro to, abych mohl bojovat o titul, takže teď už nemusím dělat nic jiného než sedět a čekat,“ řekl Rocky v interview pro Johna Goodena.


Další články