Sleduj nás

Ke každému se chovám stejně, nikdo nemá zvláštní výsady, oponuje Dana White

Ke každému se chovám stejně, nikdo nemá zvláštní výsady, oponuje Dana White
Dana White se rozhodl uvést věci na pravou míru, když byl opět nařčen z toho, že některé fightery oproti těm druhým favorizuje.

Naposledy to byl Tony Ferguson, kdo se divil, že si prakticky stále nový přírůstek lehké váhy UFC Michael Chandler jen po jednom fightu zasloužil boj o titul. On sám se přeci nesl na vlně dvanácti výher, ale o titul nikdy nebojoval.

Dana White cítí, že podobné nařčení tu bude vždy, a i když to tak mnohdy vypadá, prý nikoho nezvýhodňuje.


„Pokaždé se objeví někdo, komu se nebude něco líbit, ‚Oh, UFC jde proti mně a přeje si, abych prohrál, nemají mě rádi.‘ Každý, kdo si tohle myslí, je paranoidní,“ pronesl šéf organizace.

„Všechno v životě je o správném načasování, a to teď hrálo ve prospěch Michaela Chandlera, jenž dostal svou titulovou příležitost,“ snažil se vysvětlit, ačkoliv mnoho lidí mu stále příliš nevěří.


„Žádná věc jako zvýhodňování někoho neexistuje. Nikdo zde nemá žádné zvláštní výsady. Spíše si jen někdo myslí, že se v mých očích stal oblíbený. A tito stejní lidé usoudili, že jsem si oblíbil Chandlera,“ dodal Dana White.

Shodou okolností je potřeba na Whitea prásknout, že ještě loni mluvil o něčem podobném. Tehdy byl tázán na to, zdali chová k nějakému bojovníkovi speciální náklonnost. Po chvilce úvah sám přiznal, že ze všech zápasníků si nejvíce oblíbil Conora McGregora, kterému kdysi zaručoval boj o titul. Khabiba ovšem nedokázal přesvědčit k odvetě.


Další články