Sleduj nás

Kevin Lee: Kdybych měl s Fergusonem odvetu, zničil bych ho jako prase

Kevin Lee: Kdybych měl s Fergusonem odvetu, zničil bych ho jako prase
Tony Ferguson se pomalu stává bojovníkem, na němž si ostatní chtějí zvedat ego.

Býval to kdysi postrach lehké váhy, jenž ovšem během své blahodárné dvanáctizápasové vítězné série nikdy, skutečně nikdy nebojoval o regulérní titul lehké váhy. Při troše štěstí, dá-li se to tak nazvat, však zabojoval pouze o dočasný titul, o nějž se popral s Kevinem Lee.

Jednalo se o vskutku záživný souboj, ve kterém se El Cucuy ocitl na prahu porážky, pak se ale v třetím kole zmohl na neuvěřitelný obrat a svého soka tehdy lapil do triangle choku.


Tato bitva se uskutečnila již před čtyřmi lety, přesto na ni Kevin Lee nemá dobré vzpomínky. I když je jeho hlavním cílem momentálně šampion Kamaru Usman, odvetě s Fergusonem by se vesměs nebránil.

„Odveta s El Cucuyem je pro mě něčím speciálním. Je to fight, o který jsem měl zájem ještě předtím, než se vydal do duelu s Charlesem Oliveirou. Fakticky jsem celou dobu o Tonyho stál, ale zranění mi tížila jakýkoliv návrat,“ vzpomínal „The Motown Phenom“ na události, jež se přihodily před několika měsíci.


Přesto se svému reparátu nebrání ani teď, ačkoliv přiznává, že by šlo o velmi jednostrannou záležitost, která by hvězdného sedmatřicetiletého veterána poslala do důchodu.

„Prohra s Tonym mi zlomila srdce. To je ten důvod, proč jsem si ji vždy přál napravit. Teď by to ale pro mě byly hodně snadno vydělané peníze. Ferguson je už za zenitem, takže bych ho zničil jako prase. Nemám rád násilí na lidech, ale tady bych předvedl vskutku likvidační show,“ zmínil se devětadvacetiletý rváč z Detroitu pro Lynch on Sports.

Kevin Lee 2021 Kevin Lee


Další články