Sleduj nás

Kevin Lee představil plán, jak vytáhnout Khabiba z důchodu… A následně ho porazit v boji

Kevin Lee představil plán, jak vytáhnout Khabiba z důchodu… A následně ho porazit v boji

Kevin „The Motown Phenom“ Lee si stále věří, že dokáže porazit jindy neomylného Khabiba Nurmagomedova. Aby se mu to však povedlo, musí ho nejprve vytáhnout z důchodu.

Abyste dostali Khabiba z důchodu, musíte k tomu vymyslet dokonalý plán. Jeden takový Lee má. Údajně je založený na úchvatné zápasnické formě, díky níž si vybuduje tak silnou reputaci, že se ruský Orel prostě bude chtít vrátit, jen aby mu čelil.

„Khabib se vrátí,“ řekl Lee v rozhovoru pro Ariela Helwaniho. „Vrátí se na jeden nebo dva zápasy a mým úkolem je, abych já byl tím, s kým se bude chtít utkat. Musím na sobě zamakat natolik, abych pro něho byl tou největší výzvou.“


Na Motown Phenoma tedy čeká nelehká práce. V posledních soubojích se mu totiž příliš nedařilo a jeho jméno se v žebříčku lehké váhy dočkalo strmého pádu.

Kevin Lee v oktagonu UFC


„V poslední době jsem se poněkud od všeho distancoval, je to má detroitská mentalita. Člověk zůstává dole, dokud se jednoho dne záhadně nezvedne. Naposledy jsem byl na vrcholu v roce 2017 a já se postarám o to, abych se na něj zase vrátil,“ okomentoval Lee.

„Moje forma tedy bude tím, co Khabiba přinutí se vrátit. Vím, že v sobě má stále ten oheň, že má bojování rád. Když na sobě tvrdě zapracuji, budu pro něj představovat výzvu, kterou se pokusí překonat. Já ovšem vím, že jako jeden z mála skutečně mám na to Khabiba porazit,“ pronesl odhodlaný detroitský rodák.


Další články