Sleduj nás

Kevin Lee překvapil svým dalším tahem, k boji vyzval gaunera Perryho

Kevin Lee překvapil svým dalším tahem, k boji vyzval gaunera Perryho
Kevin Lee se po delší odmlce zapříčiněné sérii zranění vrátí do velterové váhy, kde bude hned na úvod vyhlížet duel s Mikem Perrym.

Proč si „The Motown Phenom“ vybral zrovna tohoto soupeře, to zůstává jen otázkou. Patrně by rád po více než roční pauze začal zlehka, k čemuž si ukázal na takové jméno, které by mu mělo papírově vyhovovat a které zároveň napříč veřejností umí vzbudit pozornost.

„V dohledné době se vrátím zpátky do veltru!“ oznámil Lee na svých sociálních sítích. „Charles Oliveira si zatím může užít s těmi lehkými váhami, naše účty si srovnáme později,“ uvedl, že stále ještě nezapomněl na svou poslední porážku, kterou by rád jednou odčinil.


Prozatím však upřel svůj zrak na Perryho. „Tak co, Mikeu, budeme bojovat 10. července?“ dotazoval se svého soka, přičemž zažádal Danu Whitea, aby mu dal k tomuto boji svolení.

Kevin Lee mma ufc perry


K 10. červenci se váže turnaj UFC 264 a trilogie mezi Conorem McGregorem s Dustinem Poirierem. Kevin Lee by nepochybně rád zaplnil atraktivní řady již tak nabité karty, kde se pokusí vrátit zpátky na vrchol, od něhož se v poslední době tak oddálil.


Další články