Sleduj nás

Kevin Lee: Usman ještě nebojoval s nikým pořádným. Lituji, že jsem tu šanci nedostal já

Kevin Lee: Usman ještě nebojoval s nikým pořádným. Lituji, že jsem tu šanci nedostal já
V UFC mu pomalu hrozí konec, přesto ve svých myšlenkách tuší, že má potenciál k tomu stát se šampionem.

Kevin Lee se nachází ve výkonnostní krizi, ze které netuší, jak se dostat ven. I když nám sliboval, že se vrátí ve formě, nakonec přeci jen (znovu) prohrál. Porážka proti Danielovi Rodriguezovi podtrhla jeho neblahou formu, která čítá pouhé dvě výhry ze sedmi pokusů. Ani sám Dana White teď neví, zdali Leemu dá ještě další šanci se v UFC udržet.

Co je ovšem podstatné, i když ostatní o Kevinovi pochybují, on sám o sobě nikoliv. „Tohle je krutý svět. Lidé do vás kopou, když jste dole, a podporují vás, když jste nahoře. Já se teď ocitl v mírné propasti, ale to ještě neznamená, že nemůžu být sám sebou. Potřebuji se jenom vrátit na vítěznou frekvenci,“ domnívá se.


„Stále o sobě vím, že jsem jeden z nejlepších bojovníků, kteří se tu pohybují. Měl jsem smůlu na zranění a také si řešil nějaké osobní potíže. Teď se chci plně soustředit jen na to, abych se vrátil zpátky,“ informoval detroitský bijec, jehož teprve bude čekat pohovor s hlavou organizace. Oba se mezi sebou domluví, zdali jejich cesty budou ještě pokračovat, anebo jestli se rozejdou.

„Pokud budu mít šanci, tak vím, že jsem schopný porazit kohokoliv, včetně šampiona Usmana. Podle mě ještě nebojoval s nikým pořádným a já bych pro něho stylově představoval velké nebezpečí. Opravdu lituji toho, že jsem tu šanci bojovat s ním ještě neměl, protože tu nevidím někoho, kdo má takové schopnosti, jako mám já, aby mohl Usmana sundat,“ prohlásil Lee pro ESPN.


Další články