Sleduj nás

Khabib byl nejlepší MMA bojovník planety, ale už brzy bude překonán, predikuje manažer. Kým?

Khabib byl nejlepší MMA bojovník planety, ale už brzy bude překonán, predikuje manažer. Kým?
Ali Abdelaziz až doteď považoval Khabiba za historicky nejlepšího MMA zápasníka planety. Na záda mu ale prý dýchá velmi slibná konkurence.

Asi se není čemu divit, že tato „konkurence“ působí ve stejné stáji Dominance MMA, které Abdelaziz šéfuje. Právě odsud vychází jedno hvězdné jméno za druhým a to další, které má ovládnout titulky novin, náleží Kamaru Usmanovi.

„Co nevidět bude Kamaru považován za nejlepšího zápasníka planety. Doteď jsem to tvrdil o Khabibovi, který byl naprosto fenomenální v tom, co dělal, ale Kamaru se stále snaží být aktivní a stále se pokouší sám sebe překonávat,“ uvedl Abdelaziz.


Teď například bude na nigerijského šampiona z řad velterové váhy UFC čekat povinná obhajoba s Colbym Covingtonem, což je zřejmě ta nejtěžší zkouška, jakou zde může potkat.

„Pokud Kamaru sejme i Colbyho, a já bych se hodně divil, kdyby ho neuspal do třetího kola, pak se stane historicky nejlepším MMA zápasníkem planety. Už teď překonal úspěchy takového Georgese St.Pierra,“ má jasno manažer.


Inu, nechme se překvapit, jak to doopravdy bude. Usman měl v UFC čtrnáct zápasů a často své výsledky tahal až na body. Poslední dobou nám ale dokazuje, že na tu špičku patří právem.


Další články