Sleduj nás

Khabib je jedním z nejlepších bojovníků vůbec, myslí si Myšák Johnson. Koho dalšího jmenoval?

Khabib je jedním z nejlepších bojovníků vůbec, myslí si Myšák Johnson. Koho dalšího jmenoval?

Demetrious Johnson označil Khabiba Nurmagomedova za jednoho z nejlepších MMA bojovníků všech dob. Jaká další jména zmínil?

Bývalý vládce muší váhy UFC a nynější šampion z téže kategorie u ONE Championship byl velmi pokorný, když měl jmenovat nejlepší MMA zápasníky celé historie. Ve skutečnosti prý jenom jedno jméno zvolit nejde, každý byl totiž dobrý v něčem jiném. Proto je spravedlivé jich zmínit hned několik.

Khabib Nurmagomedov je neporaženým šampionem UFC


„Když se mě děti zeptají ‚Táto, jak dobrý jsi byl?‘ tak jim odpovím, že jsem byl jedním z nejlepších, kteří se kdy v tomto sportu pohybovali. A totéž to platí i u jiných. Pokud se mě zeptají, kdo další byl dobrý, tak povím Jon Jones, Georges St. Pierre a samozřejmě také Khabib Nurmagomedov,“ říkal Johnson.

„My všichni jsme zářili v jiném aspektu MMA, ale už tu nejsem od toho, abych jen seděl a ukazoval,“ podotýkal s tím, že každý má svůj názor a ten může být u jiných lidí značně odlišný.


Pokud jde o diskuzi ohledně toho, kdo je skutečný GOAT v oboru, lidé na první místo velmi často dosazují Andersona Silvu. Vedle něj se neopomíná ani Jon Jones a nově také právě Khabib Nurmagomedov. Někteří dokonce na vrchol řadí i Conora McGregora, ovšem jak už bylo řečeno, každý může mít svůj názor.


Další články