Sleduj nás

Khabib: Poirier i Oliveira jsou dobří bojovníci, ale ani jeden neporazí tohoto soupeře!

Khabib: Poirier i Oliveira jsou dobří bojovníci, ale ani jeden neporazí tohoto soupeře!

Khabib Nurmagomedov je silně přesvědčený o tom, že v lehké váze našel svého nástupce.

„The Eagle“ ve své podstatě již dolétal. Ačkoliv si Dana White a spousta lidí přeje něco jiného, on sám nejeví zájem se vracet, pokud by jej o to nepožádal vyloženě až Georgese St.Pierre.

S ohledem na tento fakt je jenom otázkou času, než se uvolní pás šampiona lehké váhy. Khabib se nechal slyšet, že by jej rád viděl nosit Dustina Poiriera, který si to momentálně zaslouží nejvíce, ovšem koncem roku by jím mohl být už někdo jiný.


„Pokud se podíváte na všechny soupeře, jaké Dustin porazil, není žádných pochyb o tom, že zrovna on si zaslouží být šampionem,“ řekl Khabib.

Následně ale odhalil, že kdyby si Poirier na trůn sedl, nevydržel by tam dlouho. „Je tu ještě někdo, koho spousta lidí přehlíží. Všichni se baví jen o Oliveirovi, Dustinovi či Conorovi, ale já si jsem jistý, že na konci roku budou naopak všichni mluvit o Islamovi (Makhachevovi),“ predikoval bezchybný ruský bijec.


„Dustin i Charles jsou dobří bojovníci, ale ani jeden neporazí Islama. Je to jen otázka času, než ovládne divizi,“ domnívá se Khabib, který Makhachevovi jako jeho týmový parťák určitě ještě předá cenné zkušenosti, aby na této pouti byl co nejúspěšnější.


Další články