Sleduj nás

Khabib prozradil, koho považuje za nejlepšího zápasníka pérové váhy na světě

Khabib prozradil, koho považuje za nejlepšího zápasníka pérové váhy na světě
Max Holloway, Alexander Volkanovski, Brian Ortega atd. Pérová váha UFC se může pochlubit poměrně širokou kvalitou. Koho však považuje Khabib za úplně nejlepšího?

Jak už tomu bývá zvykem, asi pro nás nebude žádným překvapením, že ruský Orel při této volbě ukázal na svého národního krajana.

Khabib nečekaně na svých sociálních sítích sdílel fotku, na níž je kromě něho vyobrazen ještě Zabit Magomedsharipov. Ktomu přidal popisek: S nejlepší pérovou váhou světa.




Zabit je třicetiletý borec, který má na kontě 18 výher a pouhou jednu porážku. Skalní MMA fandové moc dobře vědí, o koho se jedná.

Pro příležitostné fanoušky už ovšem tolik známý nebude, a to hlavně ztoho důvodu, že momentálně prožívá velmi dlouhou bojovou pauzu. Neměl tedy příležitost, jak o sobě dát vědět.


Magomedsharipovo jméno bylo dlouhou dobu spojeno sduelem proti Yairovi Rodriguezovi. Tato bitva dokonce byla už několikrát položena na stole, jenže mexického protivníka vždy sužovalo nějaké zranění, a tak jsme se jejich střetu zatím nedočkali.


Další články