Sleduj nás

Khabib se vyjádřil k bitvě Miocice s Ngannouem. Vítěze je velmi těžké odhadnout, říká

Khabib se vyjádřil k bitvě Miocice s Ngannouem. Vítěze je velmi těžké odhadnout, říká

Již příští víkend nás čeká bitva o pás těžké váhy, kde je dopředu jen velmi obtížné predikovat vítěze. To mimo jiné tuší i sám Khabib Nurmagomedov.

Dnes už prakticky bývalý šampion z divize lehké váhy UFC byl tázán, na koho by si v duelu dvou nejlepších současných těžkotonážníků vsadil. Ruský Orel se zamyslel a upřímně přiznal, že na nikoho. Výhru může urvat jak jeden, tak i druhý.

Francis Ngannou vs. Stipe Miocic

„Tentokrát je velmi obtížné vůbec něco predikovat,“ uvedl Khabib, jenž nemohl současné měření sil přirovnávat k tomu prvnímu, které se uskutečnilo před třemi lety. Tehdy Miocic svého kamerunského protivníka přemohl po pěti kolech na body.


„Jak Francis, tak i Stipe jsou velmi dobří bojovníci. V současné chvíli si opravdu nehodlám tipnout, je to 50/50,“ odpověděl ruský Orel, který se tak přiklonil k názoru drtivé většiny lidí z MMA komunity. Ani ta si nemůže s jistotou vybrat.

Kromě Khabiba byli na podobnou otázku tázáni i ostatní bojovníci. Adesanya či Usman věří ve výhru Ngannoua, Jones nebo Hardy naopak fandí Miocicovi.


Podle expertů máme očekávat podobný průběh, který jsme viděli v prvním utkání. Ngannou už nebude tak výbušný jako v předchozích zápasech a bude se snažit hlídat soupeřovy pokusy o takedown. Miocic však své zkušenosti prý přetaví v další bodové vítězství.


Další články