Sleduj nás

Khabib: Všechna čest Oliveirovi, ale do konce roku bude šampionem někdo jiný… Kdo?

Khabib: Všechna čest Oliveirovi, ale do konce roku bude šampionem někdo jiný… Kdo?
Khabib Nurmagomedov předpověděl, jak se do konce roku vyvrbí situace v divizi lehké váhy.

Aktuálně na trůnu vysedává brazilský specialista na jiu jitsu Charles Oliveira, jenž se k tomuto klenotu dostal skrze duel s Michaelem Chandlerem. Čerstvý šampion by měl v podstatě už pomalinku začít vyhlížet svou první obhajobu proti vítězi duelu McGregor vs. Poirier 3. A právě zde se ozval Khabib.

„Všechna čest Oliveirovi, k titulu se dostal zaslouženě. V UFC nasbíral spoustu ukončení a postaral se i o spoustu rekordů. Co se ovšem týče lehké váhy, myslím si, že zde koncem roku poznáme nového šampiona,“ odhalil svůj názor tehdejší neporažený vládce divize.


„Respektuji Oliveiru a vše, čeho ve své kariéře dosáhl, ale v mých očích se koncem roku stane šampionem Dustin Poirier,“ uvedl Khabib, který tak zároveň predikoval, jak dopadne McGregorův příští zápas.

Ani Poirier však na trůnu nezůstane dlouho. „Dustin bude mít pás do té doby, než se k němu dostane Islam Makhachev. Ten až se dostane na vrchol, tak z něho jen tak nesestoupí,“ věstí ruský Orel, který Makhachevovi dělá týmového parťáka a nově také i trenéra.

Další články