Sleduj nás

Khabibův nástupce Makhachev je opět bez soupeře. Máš kuřecí horečku, srabe! nařkl Anjose

Khabibův nástupce Makhachev je opět bez soupeře. Máš kuřecí horečku, srabe! nařkl Anjose
Islam Makhachev má nejen v poslední době smůlu na realizaci zápasů. On sám velmi touží po tom, aby mohl stoupat v žebříčku lehké váhy vzhůru, osud mu ale zatím nepřeje.

Ruský bojovník, jehož si po svém odchodu do důchodu vzal pod celá svá orlí křídla Khabib Nurmagomedov, se měl na turnaji UFC 267 (30. října) střetnout s bývalým šampionem Rafaelem dos Anjosem. Toho ale přemohlo nečekané zranění kolene, s nímž se před dvěma týdny dokonce podrobil operaci. Rekonvalescence mu nyní zabere nějaký čas, takže termín zápasu s Makhachevem dozajista nestihne.

„Sice už mohu víceméně chodit bez berlí, ale do měsíce se nestihnu zotavit. Mrzí mě to, jsem fighter a chci bojovat, nicméně i takovéto věci se dějí. Musím se řídit tím, co mi radí lékaři,“ prozradil Sherdogu sám Anjos, který je po Aljamainu Sterlingovi hned druhou výraznou ztrátou vzpomínaného bojového galavečera.


Protože se ovšem nejedná o první smolný okamžik, Makhachev Anjosovi na špek skočit nehodlá. „Nevěřím ti, že ses zranil… Znova!“ nařkl svého brazilského soupeře. „Máš strach a trpíš maximálně tak kuřecí horečkou,“ vyčítal mu.

„Tak ty si vážně myslíš, že bych předstíral zranění a s ním spojenou i operaci?“ odvětil „RDA“, jenž se cítil veřejnými urážkami svého ruského soka neprávem nařčen. „Na rozdíl od tebe já mám rodinu, která je na mně závislá. Neznám nikoho, kdo by za mě mohl platit účty!“ bránil se s tím, že rozhodně o zrušení zápasu nestál.


Na danou situaci musí reagovat ještě UFC. Makhachev teď buďto počká, až se RDA uzdraví, anebo mu bude nalezen nový soupeř. Což vzhledem k žebříčku lehké váhy může být jedině Beneil Dariush či Tony Ferguson. Tohle by pro El Cucuyovu kariéru ale mohla být konečná.

Makhachev dosAnjos


Další články