Sleduj nás

Khabibův trenér odhalil, kdo nejvíc si zaslouží bojovat o uvolněný titul lehké váhy

Khabibův trenér odhalil, kdo nejvíc si zaslouží bojovat o uvolněný titul lehké váhy

Javier Mendez odhalil, že se v divizi lehké váhy nachází jeden člověk, který si ze všeho nejvíce zaslouží bojovat o právě uvolněný titul.

Doposud sice ještě nepadlo žádné oficiální rozhodnutí, ale až k němu dojde, bylo by jen velkým překvapením, kdyby se do mistrovských bojů nezapojil Dustin Poirier. Právě on si svou neutichající dřinou vysloužil uznání mnohých lidí, včetně Khabibova trenéra.

„Bez sebemenších pochybností si myslím, že si Dustin zaslouží bojovat o titul. Je to sice jen můj názor, ale ten chlap už několikrát v minulosti ukázal, čeho je schopný a že si to zaslouží,“ přiznával Mendez.


„Vím, že Dustin prohrál s Khabibem, ale z té porážky se už dokázal oklepat, když famózním způsobem přemohl Dana (Hookera). Podle mě by byla tragédie, kdyby nakonec o titul bojoval někdy jiný než on,“ přidával Mendez na důrazu.

I když se Dana White k situaci ohledně divize lehké váhy zatím nevyjádřil, počítá se předběžně s tím, že Poirier skutečně o mistrovský pás bojovat bude. Mělo by se tak stát v lednu nového roku v duelu s Conorem McGregorem.



Další články