Sleduj nás

Khabibův trenér tipuje výsledek bitvy Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2

Khabibův trenér tipuje výsledek bitvy Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2

Slavný kouč z American Kickboxing Academy Javier Mendez si podobně jako v předchozích případech odvážil tipnout výsledek dalšího hvězdného duelu.

Není žádným tajemstvím, že Mendez je dlouhodobým obdivovatelem boxerských dovedností Conora McGregora. Svůj názor na toto téma vyjádřil již několikrát v minulosti, a když měl vyslovit prognózu k dalšímu duelu, musel na tuto výjimečnost znovu poukázat.

„V této bitvě favorizuji Conora, protože je to vskutku precizní striker. Dustin to nebude mít vůbec lehké, i kdyby se boj pokoušel přetáhnout na zem,“ řekl vrchní kouč z AKA gymu, do kterého chodíval nejen Daniel Cormier, ale také i Khabib Nurmagomedov.


„Dustin tedy bude nucen chodit do výměn v postoji a bude z nich také muset umět unikat… Rozhodně ho nechci odepsat, neboť se jedná o MMA, kde je všechno možné, zejména, když to jsou oba skvělí zápasníci, ale i tak musím favorizovat Conora, protože je to nejlepší postojář v lehké váze,“ opakoval Mendez slova, která jsme z jeho úst mohli slyšet již několikrát v minulosti.

Conor McGregor se chystá na velkou odvetu v UFC


Duel mezi Poirierem a McGregorem se uskuteční 23. ledna na Bojovém ostrově Yas v Abú Dhabí. Součástí karty turnaje, jež se ponese pod názvem UFC 257, bude i uzbecko-český bijec Makhmud Muradov, kterého zde bude čekat bitva s Andrewem Sanchezem.


Další články