Sleduj nás

Khamzat Chimaev? Kdo to je? Nikdy jsem o tom klukovi neslyšel, diví se Colby Covington

Khamzat Chimaev? Kdo to je? Nikdy jsem o tom klukovi neslyšel, diví se Colby Covington
Khamzat Chimaev je pro někoho velký fenomén, který už brzy ovládne nejen trůn velterové váhy. Pro Colbyho jde však o neznámou osobu.

Covington by měl být dalším titulovým vyzyvatelem, a tak se není čemu divit, že se na něj zaměřují i další přední zápasníci. Jedním z nich má být Khamzat Chimaev, který je ovšem znám mnohem více díky svému slovníku než díky svým výkonům napříč elitou.

Tento švédský vlk se nechal slyšet, že bude-li chtít, nikdo v UFC mu nebude stačit. A to včetně současného šampiona Kamaru Usmana, tak rovněž jeho pronásledovatelů, mezi než se řadí právě i Covington.


„Khamzat Chimaev? A kdo to ksakru je?“ tázal se Colby novinářů, když se k němu tento vzkaz donesl. „Nikdy jsem o tom klukovi neslyšel. Porazil snad už někoho z žebříčku? Myslím, že ne. Možná se mu tedy dostává nějaké pozornosti, kterou si ani nezaslouží,“ podotýká.

„Chápu, že je UFC skvělá organizace, ale některým lidem je věnováno více pozornosti, než si zaslouží. Nejprve musí vyjít ven a ukázat světu, že to myslí vážně a že jsou jejich slova podložena také výkony,“ zmínil se Covington na adresu Chimaeva, který má natolik vysoké sebevědomí, že všude vyhlašuje, jak ovládne rovnou tři váhové divize. Doposud však neporazil jediného soupeře, který by patřil do nejlepší patnáctky žebříčku.


Další články