Sleduj nás

Khamzat Chimaev odhalil jména soupeřů, co ho odmítli. Zároveň poslal vzkaz kritikům

Khamzat Chimaev odhalil jména soupeřů, co ho odmítli. Zároveň poslal vzkaz kritikům

Původně se zdálo, že má celou cestu až k titulu vykreslenou dopředu, ale postupně se ukazuje, že sehnat mu vhodného soupeře, který ho tam dovede, nebude vůbec snadné.

Khamzat Chimaev se snaží zůstat aktivní, jak to jen jde, ale po třech fightech v rámci UFC se objevil problém: nejsou soupeři! A ten jediný, který o zápas s ním stál (Alex Oliveira), přijal nabídku na short notice pro turnaj UFC 254.

Švédský bijec, jenž je ochotný zápasit jak ve velterové, tak i střední váze, naprášil kolegy, co jej odmítli.


„Chci, aby moji fanoušci věděli, že mi UFC nabídlo duel se Stephenem Thompsonem (ve veltru) a on mě odmítl. Pak mi nabídli Chrise Weidmana (ve střední) a on mě také odmítl… Nevadí, i tak si dojdu pro každého!“ uvedl Khamzat s tím, že ve hře byl ještě Demian Maia, toho ovšem nakonec nechtěl Dana White, aby mu umožnil více času na přípravu. 

chimaev_thompson


Vzhledem k tomu, jaké má tento bojovník sebevědomí, se není čemu divit, že se kolem něho motá spousta kritiků. Ty nadávky či pochybnosti jsou vidět všude na sociálních sítích. I pro ně si Chimaev přichystal vzkaz.

„Než jsem přišel do UFC, lidé o mně říkali, že jsou moje výhry náhodné, že zápasím jen s nemehly a že v UFC mě každý přemůže. Jak jsem se tam dostal, tak mi každý říká, že opět bojuji jen s nemehly, že nejsem dost dobrý a že bych neporazil žádného top soupeře… Vy lidé budete pořád jen mluvit, ale vaše kritika mě vždy jenom posune dopředu, abych vyhrál další zápas,“ řekl všem pochybovačům.


Další články