Sleduj nás

Khamzat se stane novým šampionem, věří trenér hvězdného St.Pierra

Khamzat se stane novým šampionem, věří trenér hvězdného St.Pierra

Khamzatu Chimaevovi je skutečně předvídána velkolepá budoucnost. Své k tomu měl co říct i Firas Zahabi, trenér slavného Georgese St.Pierra.

Chimaev sice v poslední týdnech nebojuje, ale zato „hype“, které si vytvořil v prvních třech zápasech v UFC, mu už nikdo nevezme. Díky tomu se začaly vynořovat prognózy, že by se jednoho dne mohl stát šampionem a tuto myšlenku podpořil i sám velký Firas Zahabi.

„Khamzat sice ještě moc nebojoval, ale co jsem měl možnost vidět, v tom mě vždy naprosto uchvátil. Opravdu si jej přeji vidět bojovat celá tři kola, abych mohl soudit více,“ řekl vrchní kouč slavné kanadské MMA legendy, který tak poukázal i na ten fakt, že Chimaev všechny své duely ukončuje před limitem.


„Khamzatovou velkou výhodou je, že je velice dravý, vysoký a výbušný. Setkal jsem se s ním naživo a měl možnost to vidět na vlastní oči. Díky tomu mohu hodnotit, že se brzy stane světovým šampionem. Zdali to ale bude v boji proti Kamaru Usmanovi, to nedokážu předpovědět,“ pravil Zahabi.

Khamzat Chimaev může být šampion UFC


Na švédského vlka nyní čeká povinný lékařský odpočinek, neboť se dostal do potíží, které jsou spojeny s pandemií koronaviru. Pokud vše půjde dobře, do klece by se mohl vrátit někdy v létě. Dana White mu k tomu přislíbil nějakého soupeře z vrchních pater žebříčku velterové váhy.


Další články