Sleduj nás

Khamzatu Chimaevovi se ozval další nebojácný soupeř: Nechám ho rychle vystřízlivět!

Khamzatu Chimaevovi se ozval další nebojácný soupeř: Nechám ho rychle vystřízlivět!
Čtyři naprosto dominantní výhry pod vlajkou UFC v řadě, a přesto se zde najde někdo, kdo o jeho kvalitách silně pochybuje.

Tím „někým“ je Khamzatovi velmi známé jméno Neil Magny, který se do švédského vlka v minulosti už několikrát obul. Poté, co ovšem viděl jeho výkon proti Jingliangovi Limu, usoudil, že nebude tak těžké jej porazit.

„Pravidelně o něm čtu ty zprávy, jaké je to monstrum a jak s ním nikdo nechce bojovat, ale povím vám jednu věc, já jsem s Khamzatem chtěl bojovat už před rokem, nikdy jsem se ho nebál a nebojím se ho ani teď,“ řekl pro MMA Junkie Magny.


„Nepopírám, svůj poslední zápas zvládl vskutku dobře, ale určitě to ve mně nevzbudilo žádné obavy, spíše to ve mně probudilo ještě více vzrušení, abych mu sám čelil a všem vám ukázal, že se dá porazit,“ přidal.

Dokonce navrhuje i termín. „Byl mi nabídnut fight pro 18. prosinec, bohužel se to rozpadlo. Znamená to, že v té době budu volný. Pokud má Chimaev zájem a chce konečně schytat nějaké údery, protože žádné doposud neinkasoval, budu připravený. Myslím si, že ho z té vítězné euforie nechám hodně rychle vystřízlivět,“ dodal Neil Magny.

Další články