Sleduj nás

Kincl si zaslouží novou smlouvu a kdo ví, třeba i odvetu v Praze, navnadil majitel KSW

Kincl si zaslouží novou smlouvu a kdo ví, třeba i odvetu v Praze, navnadil majitel KSW
Za každým bouřkovým mrakem se nachází světlo. Patrik Kincl sice svůj největší dosavadní zápas kariéry prohrál, ale i tak si jeho služeb KSW velmi cení.

Působivá série královehradeckého borce byla sice nyní o víkendu přerušena silným „Robocopem“ Robertem Soldičem, ale zato si získal srdce mnohých fanoušků, kteří jeho výkony i tak respektují.

Na Kinclovu stranu se navíc řadí i šéf evropského MMA velikána Martin Lewandowski, který prozradil, že českému borci nabídne nový kontrakt. A jen u něho to možná nezůstane.


„Myslím, že další smlouva bude na 4-6 zápasů. Jednou bych chtěl uspořádat odvetu a kdo ví, třeba to bude v Praze. Před covidem jsme už měli zarezervovanou O2 arénu, ale pandemie změnila plány. Pokud bude Patrik chtít, tak já bych ho chtěl na kartě častěji. Takže odveta zní dobře. Přeci jen nikdo Robertu Soldičovi nedělal v KSW takové problémy jako Patrik. První dvě kola byla skvělá,“ pochvaloval si v rozhovoru pro TV Nova Lewandowski.

V rámci této výpovědi se dá vyčíst, že by Kincl mohl Soldiče i porazit. „Ano, to je to, co se mi na MMA líbí. U boxu je pravděpodobné, že šampion bude vládnout léta, ale v MMA se to může pořád měnit. Pás mění majitele velmi často. Nevím, co se v tom zápasu stalo. Vypadalo to, že mu došla energie a nevím, jestli to bylo kvůli kopu, úderu nebo se už prostě nemohl bránit. Ale jak jste říkal, první dvě kola byla téměř Patrikova,“ přidal Lewandowski.


Další články