Sleduj nás

Klečel mi na břiše a bušil do mě, dokud mi nezlomil žebro, tvrdí Perryho bejvalka

Klečel mi na břiše a bušil do mě, dokud mi nezlomil žebro, tvrdí Perryho bejvalka

Není to tak dávno, co internetem kolovalo video, ve kterém Perry po krátké výměně v baru poslal staršího muže k zemi. Vedení UFC tehdy čin odsoudilo a dalo Perrymu ultimátum, že dokud nevyřeší své problémy s chlastem, nedostane další zápas. Mike šel nejspíš do sebe, protože má startovat na turnaji UFC 255 proti bývalému šampionovi Lawlerovi, ale jak to vypadá, má na krku další problém.

Jeho bývalá manželka tvrdí, že ji mlátil!

Mike Perry a jeho bývalá žena


“Byl rozzuřený jako Hulk. Vzal židli a rozmlátil ji o zeď. Pak mi klečel na břiše a rozjel ground-and-pound, dokud se neunavil. Něco jsem vykryla, ale i tak mám vzadu na hlavě ještě teď podlitinu. Schytala to celá moje pravá strana, ruka, noha i žebra, všude jsem měla modřiny a podlitiny. Prostě se na mně vyřádil. Přestal, až když slyšel, že mi zlomil žebro. Myslím si, že byl i dost unavený, jak do mě bušil.”

A co na to Perry?


“Nikdy jsem na svou ex nevztáhl ruku. Vím, že jsem v minulosti řekl věci, které jsem říct nechtěl, za což se omlouvám. Ale teď jsem v láskyplném vztahu a čekám první dítě. Snad se přes to moje ex dokáže přenést a najde mír, který mám já,” popřel Perry obvinění.

Těžko říct, jak to bylo. Perry nejspíš není žádný svatoušek, ale že by byl násilník a mlátil ženy? Kdo ví. Třeba se to někdy dozvíme...

A co vy? Myslíte si, že tahle aférka ještě nabobtná? Může ohrozit Perryho kariéru?



Další články