Sleduj nás

Klidně se mohu stát šampionem jak pérové, tak i lehké nebo velterové váhy, věří Ortega

Klidně se mohu stát šampionem jak pérové, tak i lehké nebo velterové váhy, věří Ortega
Ještě ve své moci nemá ani pás pérové váhy, ale už přemýšlí o dalších dvou.

Brian Ortega bude na konci září bojovat s Alexanderem Volkanovskim, a když se mu podaří uspět, stane se vůbec prvním bojovníkem, který v UFC novozélandského šampiona přemohl.

Takovýto úspěch musí člověka pochopitelně nabudit a nutno dodat, že Ortega se minimálně už ve svých myšlenkách cítí jako vítěz.


„Úplně si vizualizuju, jak Alexe přemůžu a stanu se novým šampionem. Myslím si, že to je můj úděl, mám k tomu všechny potřebné předpoklady,“ chválí se bojovník s přezdívkou „T-City“, který si naposledy poradil s „Korejskou Zombie“.

„Co bude dál, to jsem se ještě pevně nerozhodl, určitě ale budu mít mnoho možností. Chci se stát šampionem jak lehké, tak i velterové váhy. A že bych na to neměl? V gymu se normálně spáruji s velterovými vahami. Nechci tento sport opustit a litovat, že jsem mohl něco získat, ale ani jsem se o to nepokusil,“ objasňuje.


Ortega má za svými zády poměrně četný zástup fanoušků a ti ho budou následovat kamkoliv. Přechod do vyšších hmotnostních pater ovšem není něčím, co lze provést ze dne na den. Zejména ve veltru už bojovníci disponují výraznější stavbou těla.


Další články